Diagnostyka Komputerowa Warszawa Szukam
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Diagnostyka Komputerowa Warszawa Szukam
Witam
Szukam porządnego diagnosty który zdiagnozuje takie rzeczy jak przepływomierz wtryski przepustnice sprawdzi pracę vanosów itd. Ogólnie będzie potrafił coś powiedzieć o pracy silnika. Najlepiej by było,żeby była opcja diagnostyki podczas jazdy. Jak ktoś był u kogoś dobrego w Warszawie i może polecić będę wdzięczny ja już byłem chyba z 4 razy na różnych komputerach i nadal nic nie wiem.
Szukam porządnego diagnosty który zdiagnozuje takie rzeczy jak przepływomierz wtryski przepustnice sprawdzi pracę vanosów itd. Ogólnie będzie potrafił coś powiedzieć o pracy silnika. Najlepiej by było,żeby była opcja diagnostyki podczas jazdy. Jak ktoś był u kogoś dobrego w Warszawie i może polecić będę wdzięczny ja już byłem chyba z 4 razy na różnych komputerach i nadal nic nie wiem.
Re: Diagnostyka Komputerowa Warszawa Szukam
Rozmawiales z Allcar'em z tego forum? Szczerze polecam.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
- --==maly==----
Byłem u Allcara też mogę naprawdę szczerze polecić od Niego w końcu coś się dowiedziałem. Wymieniłem to co nam wyszło ale to jeszcze nie to
musze znów się wybrać jak tylko Allcar znajdzie czas. Mimo wszystko chciał bym również sprawdzić parametry podczas jazdy.

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
A byłeś u gościa na targówku na ul. Żyznej? Tel. 606 536 527
- --==maly==----
Nie byłem gość ogarnia trochę bmw zwłaszcza M?
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Ogarnia elektornike w BMW, w M też. Polecam go. Tylko zapisy to pewnie ma na za 2 miesiące...
Odświeże temat bo myśle ze teraz czas wiosny i zmiany oponek - wiec trzeba bedzie szukać serwisów i diagnostyki-jesli chodzi o stolice to będe utzymywał ze tutaj jesli chodzi o stolice i atrakcyjne ceny-to warto podjechac do Autoreduty.